ДОСТаджията Евгений Михайлов: Картончето на Лютви Местан не означава, че той е бил агент на ДС!

ДОСТаджията Евгений Михайлов: Картончето на Лютви Местан не означава, че той е бил агент на ДС!

24rodopi.bg/Политика Картонът на Лютви Местан, открит в архивите на „Държавна сигурност“ (ДС), не значело, че той е бил агент на тайните служби на то

24rodopi.bg/Политика

Картонът на Лютви Местан, открит в архивите на „Държавна сигурност“ (ДС), не значело, че той е бил агент на тайните служби на тоталитарния режим. Това смята Евгений Михайлов, който беше в партия ДОСТ от квотата на българите.

„Намерено е картонче, нищо повече“, каза в студиото на бТВ неуспелият да влезе в парламента през 2017-та от партията, подкрепяна от управляващите в Анкара, който беше член на Инициативния комитет на проф. Анастас Герджиков. Университетският преподавател получи 733 307 гласа от избирателите на ГЕРБ и ДПС на балотажа вчера, но президентският вот бе спечелен от Румен Радев с 1 537 347 гласа.

Агентурното минало на Лютви Местан измести изборната тема, след като Михайлов се заяде с д-р Цветеслава Гълъбова от екипа на Радев, че ДС била съставна част на инициативния комитет.

Д-р Гълъбова остана изумена, че точно лице на партия, ръководена от агент „Павел“, си позволява подобно твърдение. „Съдете ме“, обърна се лекарката към приятеля на Местан.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0