Докараха с белезници стрелеца Бейсим(снимки)

Докараха с белезници стрелеца Бейсим(снимки)

Стрелецът от Сърница Бейсим С. бе доведен в съда в Кърджали с белезници. Днес ще се проведе разпоредителното заседание. 55-годишният мъж се изправя п

Стрелецът от Сърница Бейсим С. бе доведен в съда в Кърджали с белезници. Днес ще се проведе разпоредителното заседание.

55-годишният мъж се изправя пред Темида заради това, че на 30 ноември м.г. в землището на с. Душка отправил спрямо жител на региона закани с убийство с думите: “ще те убия“, „дай ми пушката, ще те убия“, „стой ще те застрелям, дай ми пушката“.

Бейсим С. е обвиняем и за това, че държал без разрешително пушка и 8 броя боеприпаси.

Припомняме, че мъжът бе обявен за издирване след като насочил незаконно оръжие и стрелял срещу свой съселянин в село Сърница. След това 55-годишният нарамил пушката си и побягнал през баирите и горите, достигайки до чернооченското село Душка. Там той се насочил към стопанска постройка за отглеждане на животни. Седнал близо нея, свалил пушката и войнишката мешка и ги оставил до себе си. Не след дълго на мястото пристигнал пострадалият Е.А., който отглеждал животни в постройката. Когато обвиняемият го видял, станал и насочил към него пушката, заредена с патрон. Е.А. успял да вземе оръжието. През това време издирваният му се заканил с убийство и насочил към него нож. Е.А. успял да го избута, след което му взел ножа и завързал ръцете на 55-годишния. Подаден бил сигнал в полицията, като пристигналите на място служители на МВР задържали мъжа.

Очаквайте подробности!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0