Доган пита кандидатите за кметове знаят ли колко деца са напуснали училище, Карадайъ регистрира ДПС за местните избори

Доган пита кандидатите за кметове знаят ли колко деца са напуснали училище, Карадайъ регистрира ДПС за местните избори

24rodopi.bg/Политика Защо деца напускат училище, знаете ли колко са отпадналите ученици, а Вие планирате ли мерки за разрешаване на проблема? Ах

24rodopi.bg/Политика

Защо деца напускат училище, знаете ли колко са отпадналите ученици, а Вие планирате ли мерки за разрешаване на проблема?

Ахмед Доган и Централният предизборен щаб на ДПС очакват отговори от кандидатите за кметове на общини и на тези въпроси.

От днес до 20 септември ще се проведат консултациите, като номинираните в 7-те кърджалийски общини ще бъдат „изпитвани“ в някой от последните дни. Сред местния актив се заговори за 17 септември, но както вече 24rodopi.com писа, все още няма определена дата за „кърджалийци говорят в Сарая“.

Още по темата „Интервю при Доган“ – очаквайте по-късно само в 24rodopi.com

„Местните избори са много важни за хората, защото местната власт е най-близо до тях. Общинските съвети, кметовете на общини и кметства са най-близо до хората и от тях зависи в каква среда живеем и каква среда за в бъдеще ще си градим. Затова е много важно кои и какви кандидати ще имаме. А ДПС имаме кандидати, които познават проблемите на хората и знаят как да ги решават, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, след като днес внесе в Централната избирателна комисия документите на движението за регистрация за участие в местните избори.

„Някои хора предвиждат кампании във виртуалните полета, което не е лошо. Трябва да ползваме технологиите, но да не оставаме само във виртуалното поле, защото проблемите на хората са реални. Живият контакт с хората е много важен, защото тези, които си градят комуникацията и кампаниите в полето на виртуалното и остават там, губят живия контакт с хората и реалните проблеми на хората остават виртуални за тях“, коментира пред медиите още Карадайъ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0