Доган пита кандидатите за кметове знаят ли колко деца са напуснали училище, Карадайъ регистрира ДПС за местните избори

24rodopi.bg/Политика Защо деца напускат училище, знаете ли колко са отпадналите ученици, а Вие планирате ли мерки за разрешаване на проблема? Ах

24rodopi.bg/Политика

Защо деца напускат училище, знаете ли колко са отпадналите ученици, а Вие планирате ли мерки за разрешаване на проблема?

Ахмед Доган и Централният предизборен щаб на ДПС очакват отговори от кандидатите за кметове на общини и на тези въпроси.

От днес до 20 септември ще се проведат консултациите, като номинираните в 7-те кърджалийски общини ще бъдат „изпитвани“ в някой от последните дни. Сред местния актив се заговори за 17 септември, но както вече 24rodopi.com писа, все още няма определена дата за „кърджалийци говорят в Сарая“.

Още по темата „Интервю при Доган“ – очаквайте по-късно само в 24rodopi.com

„Местните избори са много важни за хората, защото местната власт е най-близо до тях. Общинските съвети, кметовете на общини и кметства са най-близо до хората и от тях зависи в каква среда живеем и каква среда за в бъдеще ще си градим. Затова е много важно кои и какви кандидати ще имаме. А ДПС имаме кандидати, които познават проблемите на хората и знаят как да ги решават, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, след като днес внесе в Централната избирателна комисия документите на движението за регистрация за участие в местните избори.

„Някои хора предвиждат кампании във виртуалните полета, което не е лошо. Трябва да ползваме технологиите, но да не оставаме само във виртуалното поле, защото проблемите на хората са реални. Живият контакт с хората е много важен, защото тези, които си градят комуникацията и кампаниите в полето на виртуалното и остават там, губят живия контакт с хората и реалните проблеми на хората остават виртуални за тях“, коментира пред медиите още Карадайъ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0