Доган, Карадайъ, Хасан Азис, Елван… ДПС-Черноочене с 12 номинации за Кърджалийската партийна листа

24rodopi.bg/Политика 12 души са номинирани от организацията на ДПС в Черноочене за кандидатската листа на партията в 9-ти Кърджалийски многомандатен

24rodopi.bg/Политика

12 души са номинирани от организацията на ДПС в Черноочене за кандидатската листа на партията в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. Номинациите бяха направени по време на разширено заседание а Общинския съвет на ДПС във връзка с парламентарните избори на 2 април.

Издигнати от Черноочене са: Ахмед Доган – почетен председател на ДПС, Мустафа Карадайъ -председател на партията, Хасан Азис, Ресми Мурад, Мукаддес Налбант, Байрам Байрам, Адлен Шевкет, Павлин Кръстев, Бедрие Газиюмер, Айдън Осман, Ферхад Ферхад и Елван Гюркаш.

Бедрие Газиюмер, общински лидер на партията, припомни правилата, процедурите и критериите за номиниране на кандидати за народни представители от листата на ДПС. Тя подчерта, че основният критерий по който са подбрани те са да бъдат избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на ДПС и на либерализма.

На заседанието присъстваха областният лидер на ДПС-Кърджали Ресми Мурад, общинският председател на партията Бедрие Газиюмер, Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, народните представители от кърджалийската листа в 48-мото народно събрание, също ръководствата на Младежкото ДПС, Женското дружество, кметове на населени места и общински съветници, избрани от листата на ДПС.

В своето изказване областният лидер на ДПС Ресми Мурад и Кметът на Община Черноочене Айдън Осман отбелязаха, че очакват максимална мобилизация на местните структури на предстоящите предсрочни парламентарни избори в началото на април.

Ресми Мурад посочи, че през годините чернооченската организация на ДПС винаги е била пример за добра работа и постигане на максимални резултати. Даде висока оценка за работата на народните представители от Кърджалийската листа на партията в 48-мото народно събрание

В област Кърджали се провеждат още 6 разширени събрания на общинските съвети на ДПС.

Исмет Исмаил, Черноочене

COMMENTS

WORDPRESS: 0