Доброволци дариха дрехи и обувки на хората в Защитени жилища

Доброволци дариха дрехи и обувки на хората в Защитени жилища

24rodopi.bg/Регион На Националния ден на благотворителността доброволците на Български младежки червен кръст от клуб "Щастливи с нас" към Средно учил

24rodopi.bg/Регион

На Националния ден на благотворителността доброволците на Български младежки червен кръст от клуб „Щастливи с нас“ към Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене, в партньорство с Общински съвет на БЧК, събраха и подариха топли дрехи и обувки на потребителите от Защитените жилища в чернооченските села Патица и Минзухар.

Да видиш радостта на хората, която озарява лицата им, когато дариш може би малко, но от сърце, е най голямата ни благодарност, казаха малките доброволци.

Този ден не е единственият в годината, в който се сещаме, че можем да помогнем. Той е просто повод да си напомним колко е важно да подадем ръка на нуждаещите се в трудните моменти, споделят организаторите на благодеянието.

Персоналът на защитените жилища в Патица и Минзухар благодариха на доброволците, че не са забравили потребителите в навечерието на Деня на благотворителността.

Исмет ИСМАИЛ, Черноочене

COMMENTS

WORDPRESS: 0