Добрият педагог, добрият човек, който съгражда добри личности!

Добрият педагог, добрият човек, който съгражда добри личности!

„Искаме да Ви благодарим за всичко, което направихте за нашите деца. Обръщаме се към Вас с безкрайна благодарност. В тези трудни за всички ни времена

„Искаме да Ви благодарим за всичко, което направихте за нашите деца. Обръщаме се към Вас с безкрайна благодарност. В тези трудни за всички ни времена Вие посрещахте и изпращахте децата ни с ведра усмивка и спокойствие и това рефлектираше и на родителите през целия работен ден. На нас, като родители, оказвахте огромна подкрепа в тревогите ни за подготовката, която се прекъсваше от ковид обстановката, но благодарение на Вас и г-жа Чирпанлиева децата бяха винаги подготвени и с усмивка и желание всяка сутрин ние ги оставяхме във Вашите ръце“.
Тези топли думи са написани в благодарствено писмо на родители към дългогодишния педагог в ДГ „Максим Горки“ в Кърджали Нина Иванова.
„Вие бяхте неотлъчно до децата, научихте ги на много знания, споделяхте и тревоги и радости. Бихме желали час по-скоро да се върнете! Разбрахме, че временно няма да Ви има, надяваме се в най-скоро време да сме пак заедно“, пишат родителите.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0