Добър ден, „какавиди“! Идва тежък грип, заради… мерките срещу ковид

Добър ден, „какавиди“! Идва тежък грип, заради… мерките срещу ковид

24rodopi.bg/Коментари Новата им ковид вълна не сколаса, та поредната вирусна „какавида“ се превърна в пеперуда на апокалипсиса. Една професорка реч

24rodopi.bg/Коментари

Новата им ковид вълна не сколаса, та поредната вирусна „какавида“ се превърна в пеперуда на апокалипсиса. Една професорка рече, че ни чака тежък грип. „Добре изразена вълна“, ако трябва да бъдем точни в цитата. И обяснява професорката, че в „предходните две години грипната вълна е била възпрепятствана от нефармацевтичните мерки срещу Covid-19, като носенето на маски и спазването на дистанция, но сега те са оттеглени“.

И сега в превод: имунитетът е толкова спаднал от глупотевините „парцали до очите, махане на пейки в парка, слагане на КПП-та“, че сега ще сме поразени масово от грипа.

Вероятно на всеки му е ясна вече тоталната глупост по време на т.нар. пандемия. И резултатите от нея.

Пример. Рано сутринта, училище. Баща води второкласник. Носи му възтежката раница. На входа го спира „надзирател“ и му казва „Не може вътре, заради коронавируса!“. Родителят се зъби: „Ти ли ще му носиш раницата, бе?! К`ъв коронавирус, като не вляза или вляза, нали с детето сме тъй или иначе в едно домакинство?“. Пазвантинът на портала млъква. Схваща логиката.

Професорката завършва ефирното си участие с призив за продължаване на ваксинацията срещу Ковид. Но нямало интерес. Добър ден, „какавиди“.

Снимка: pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0