Дните на Ардино: Глория, Десислава, Елван – музика, чисти храни сред чист въздух

Дните на Ардино: Глория, Десислава, Елван – музика, чисти храни сред чист въздух

24rodopi.bg/Регион Броени дни остават до старта на третото издание на „Дните на Ардино“. Проявите под патронажа на кмета инж. Изет Шабан започват офи

24rodopi.bg/Регион

Броени дни остават до старта на третото издание на „Дните на Ардино“. Проявите под патронажа на кмета инж. Изет Шабан започват официално на 7 август (понеделник) и ще продължат до 13 август (неделя).

Ардинчани от цял свят и гостите на града могат да се насладят на изключително богата и разнообразна програма, наситена с разнообразни културни, образователни, спортни и кулинарни събития.

За поредна година ще се проведе Фестивалът на чистите храни от Родопите, който ще представи продукти на местни и регионални производители на млечни изделия, мед, билки и др.

В тазгодишното издание на „Дните на Ардино“ концерти ще изнесат популярните поп-фолк изпълнителки Глория и Десислава, както и известната турска певица Елван Гюнайдън. Те ще забавляват публиката в Ардино на 11 и 12 август (петък и събота).

Първият ден от „Дните на Ардино“ започва с откриване на новия Общински пазар в град Ардино-от 10 часа. Децата от детските градини „Брезичка“ и „Слънце“ ще представят празнична програма, наситена с много музика, танци и стихове, която ще започне от 16 часа на централния площад. Веднага след това ще стартира концертната програма на Христо Паскалев.

Цялата програма на „Дните на Ардино“ 2023 по дати и часове можете да видите в сайта на Община Ардино www.ardino.bg, страницата на общината във фейсбук, както и в платформата „Ръка за ръка за Ардино“.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0