Дядо с „Мерцедес“ блъсна пешеходка

50-годишна жена била настанена в болницата в областния град под наблюдение, след като бил блъсната от „Мерцедес“, управляван от 73-годишен. Произшеств

50-годишна жена била настанена в болницата в областния град под наблюдение, след като бил блъсната от „Мерцедес“, управляван от 73-годишен. Произшествието станало в Кърджали на 10 декември около 7 часа на кръстовището между улиците „Булаир“ и „Екзарх Йосиф“, съобщиха от полицията. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.
На 11 декември около 17 часа по пътя от Кърджали към село Широко поле 21-годишен водач на „Опел“ загубил контрол над управлението, блъснал се в мантинела, колата се завъртяла и втори път се ударила в еластична ограда. Мъжът напуснал мястото на произшествието и бил издирен по-късно. Съставен е акт по ЗДвП.
Около 1 часа на 10 декември 40-годишен с „Фолксваген“ навлязъл в лента за насрещно движение на кръгово кръстовище в Кърджали и се блъснал в товарен автомобил „Дачия“ с 30-годишен водач. Шофьорът на леката кола не спрял, бил установен по-късно, а тестът му за алкохол отчел 0,91 промила. Пробата на водача на товарната кола и с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0