Димитър Илиев: Няма борба между българи и турци, има борба между грабещи и ограбвани! Гласувайте като свободни хора!

Димитър Илиев: Няма борба между българи и турци, има борба между грабещи и ограбвани! Гласувайте като свободни хора!

В България няма етническа борба между българи и турци, а има борба между грабещи и ограбвани. Няма борба между християни и мюсюлмани, а има битка с

В България няма етническа борба между българи и турци, а има борба между грабещи и ограбвани.

Няма борба между християни и мюсюлмани, а има битка с тези политически престъпници, които всеки ден погазват най-свещените закони.  С тези, които използват корупцията, за да ви лишават от бъдеще, тези, които имат най-голям интерес да сте бедни, уплашени, зависими…

    Скъпи избиратели от район Кърджали,

хората се делят единствено на добри и лоши, на почтени и непочтени, на достойни и на безчестни. И докато почтените не започнат да се обединяват, отхвърляйки предразсъдъци и изкуствени различия, дотогава непочтените винаги ще взимат връх. Дотогава непочтените ще се разпореждат с дворци и коли, ще имат милиони, ще спекулират с етническия мир и икономическата принуда, а свестните, нормалните и честните хора ще стоят разединени, принуждавани да служат на своите душмани, обречени да живеят в бедност, унижения и несправедливост.

   Затова гласувайте! Гласувайте като достойни и свободни хора!

   Скъпи кърджалийци,

с радост установяваме, че нашето присъствие вече постига резултат! След поредица от видеа, направени от нас, виждаме малка промяна – завършването на “ремонта на ремонта” по бул. „Беломорски“ и почистването на пясъка преди знак „Стоп“ на разклона за село Садовица. Промяна малка, но промяна! Ако имаме възможност да ви представляваме в парламента, ние няма да стоим и да гледаме безучастно как Кърджали е най-занемареният областен град. Как майки с колички са принудени да вървят по пътя, защото на тротоара растат дървета. Как последната инвестиция в Розариума е направена преди десетилетия; как шофьорите са принудени да карат на зигзаг, за да успеят да преминат по голяма част от улиците на града; как децата са принудени да пътуват с часове, за да получат възможност да плуват; как единственото, което интересува управниците на града, е да си вземат заплатите!

    Ще трябва или да заработят, или да си ходят!

    Продължаваме промяната, защото не можем да продължаваме както досега, гласувайте с номер 25!

   Уважаеми избиратели от област Кърджали,

Толкова много работи са ви обещавали, и толкова много са ви лъгали.

Толкова много неща трябва да се направят, за да стане Кърджали и всяко населено място в региона по-добро място за живеене. Да се върнат младите от Западна Европа и да инвестират припечеленото от гурбета тук – успели са там, защо да не успеят и тук, по-близо до родителите и приятелите. Да се съберат разделените семейства, но не на хиляди километри далеч, а в родния край.

  При срещите с вас говорихме за „болния“ Кърджали и как новото правителство може да бъде „докторът“, който знае как да го излекува. Шансът е да гласувате за тези, които са най-близо до съставяне на правителство след 14 ноември – „Продължаваме промяната“.

   Кърджалийци са безценен капитал, но в продължение на 30 години политиците са смятали, че тук има само Х броя бюлетини. Ние казваме „Стоп“ на това мислене!

Имаме реална програма за голямата промяна!

Гласувайте с №25 за новия кърджалийски ден!

 

Димитър Илиев, кандидат за народен представител от „Продължаваме промяната“

 

На снимките: Водачът на кандидатската листа в 9-и Кърджалийски многомандатен избирателен район Димитър Илиев и лидерът на „Продължаваме промяната“. Димитър Илиев и вторият в кърджалийската листа Октай Каврък

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0