Димитър Илиев: Едни са се облажвали, други са наказвали Кърджали! Вече няма да е така, край на 30-годишния експеримент

24rodopi.bg/Общество/Политика „Благодарни сме на хората в региона, че са открити и честни към нас. Имат точни думи за болежките на населеното място и

24rodopi.bg/Общество/Политика
„Благодарни сме на хората в региона, че са открити и честни към нас. Имат точни думи за болежките на населеното място и цялата област, но не падат духом, вярват, че промяната ще се случи. В периферията изразяват съжаление за разделените семейства по икономически причини, в Кърджали се ядосват, че 30 години партиите не са помагали областния град да стане по-привлекателно място за живеене. Гурбетчиите пращат много пари на близките си, но правителства и общински ръководства не са били на нивото на очакванията на хората. Една огромна дупка в центъра на Кърджали, един обрасъл тротоар – това не е дребнотемие, а тъмен нюанс от 30-годишната картина. Една дупка говори много. Това коментира пред 24rodopi.com Димитър Илиев, водач на листата на „Продължаваме промяната“ в 9-и Кърджалийски многомандатен избирателен район, след поредната среща с избиратели в центъра на града край Арда.
„Защо Кърджали в продължение на 3 десетилетия е попадал в новините най-вече около избори, с политически акценти, с нервни изявления. Защото политиците и правителствата досега са мислели за Кърджали като експеримент. Вместо да отчетат, че тук живеят трудолюбиви хора и правят всичко възможно за подобряване на стандарта си, дори разделяйки семейства по икономически причини, политици и правителства са експериментирали с Кърджали. Едни са се облажвали, други са наказвали. Това ще се промени“, каза още 8-кратният рали шампион на България, преподавател в НСА и експерт по пътна безопасност Димитър Илиев.
Кое ядоса тази сутрин в центъра на Кърджали Димитър Илиев и Октай Каврък, първи и втори в листата на „Продължаваме промяната“:

COMMENTS

WORDPRESS: 0