Дете с велосипед блъсна жена, прати я в болница!

Дете с велосипед блъсна жена, прати я в болница!

24rodopi.bg/Общество Малолетен с велосипед блъснал на пешеходна пътека 48-годишна жена. Произшествието станало около 17,40 часа в сряда на ул.“Булаир

24rodopi.bg/Общество

Малолетен с велосипед блъснал на пешеходна пътека 48-годишна жена. Произшествието станало около 17,40 часа в сряда на ул.“Булаир“ в Кърджали, съобщиха от полицията. Пострадалата била прегледана в Спешното приемно отделение и настанена в болница под наблюдение. Екип на Пътна полиция е бил на мястото на произшествието. Съставен е акт по Закона за движение по пътищата на родител на велосипедиста.

Двама шофират без „Гражданска“

Нерегистрирани моторни превозни средства са били установени в хода на специализирани операции на териториите на общините Кърджали и Момчилград, съобщиха от полицията. На бул.“България“ в областния град бил проверен 39-годишен водач на „Опел“. При направена справка полицейски служители установили, че автомобилът е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. С лек автомобил „Тойота“ в Момчилград се придвижвал 62-годишен водач. Служители на полицейското управление в града извършили проверка, при която станало ясно, че колата е с прекратена регистрация също заради липса на застраховка „Гражданска отговорност“. Извършват се проверки с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0