Депутатът Георги Георгиев посочи 3 големи „Няма“ в Кърджали – околовръстен път, хубави заплати, инвестиции (видео)

24rodopi.com/Политика Липсата на околовръстен път е основният проблем на Кърджали, отбеляза пред журналисти в Кърджали депутатът от „Възраждане“ Геор

24rodopi.com/Политика
Липсата на околовръстен път е основният проблем на Кърджали, отбеляза пред журналисти в Кърджали депутатът от „Възраждане“ Георги Георгиев (на снимката – вдясно).
„Проблемът е от години и до момента не е намерил решение, не е осигурено финансиране. Само с изграждането на обходен път на Кърджали ще се реши въпроса с натоварения трафик през града, особено през летните месеци“, отбеляза Георгиев.
Средната работна заплата в региона е под средната за страната, посочи друг акцент той. Народният представител смята, че специални програми могат да задържат младите хора по родните места.
„Всеки един човек трябва да има усещането, че държавата мисли за него, за да се спре емиграцията. Това, на което сме свидетели през последните години е „евакуация“ от страната“, каза Георги Георгиев.
Проблем за Източните Родопи е и липсата на инвестиции, посочи проблем №3 депутатът от „Възраждане“.
„Трябва да има специално отношение към област Кърджали. Ще се опитаме да приложим някакъв натиск върху правителството, доколкото ни е възможно“, подчерта Георгиев и анонсира предстоящи срещи с областния управител Даниел Делчев и кмета на Кърджали д-р инж. Хасан Азис.
В брифинга участваха областният шеф на партията д-р Венко Вълчев (на снимката – вляво) и секретарят на организацията Анета Георгиева.
„Ние от „Възраждане“ не сме антиваксъри. Ние сме против „зеления сертификат“, който ограничава основни човешки права, включително и правото на труд. В нашата парламентарна група има ваксинирани. През тези 30 години ни деляха на „сини“ и червени“, на какви ли не, на религиозен принцип ни деляха, а сега на ваксъри и антиваксъри“, отбеляза Георги Георгиев.

Какво каза още народният представител, във видеото:

COMMENTS

WORDPRESS: 0