Денят на независимостта – непреклонност, стремеж към единство! (поздравленията)

Денят на независимостта – непреклонност, стремеж към единство! (поздравленията)

24rodopi.com/Общество Областният управител Никола Чанев Поздравява всички жители на област Кърджали по случай 22 септември-Ден на независимостта на

24rodopi.com/Общество

Областният управител Никола Чанев

Поздравява всички жители на област Кърджали по случай 22 септември-Ден на независимостта на България. Поклон пред паметта на политическия ни елит, чиито дипломатически усилия и държавнически усет извоюват суверенитета на страната ни и признанието на Великите сили. Едно знаменателно национално постижение поставя българите на равна нога с европейските народи и ни дава и днес историческо основание за гордост и самочувствие.

Честит празник!

Кметът на община Кърджали доц. д-р инж.Хасан Азис и Общински съвет-Кърджали

Поздравяват всички жители на общината с 22 септември – Ден на Независимостта на България! Нека с упоритост продължим делото на нашите предци, които преди 115 години ни дадоха урок по единство и смелост!

Кметът на община Джебел Неджми Али и Общинският съвет

Уважаеми жители на община Джебел,

Приемете нашите поздравления по случай честването на един от най-важните дни в нашата история-22 септември!

Желаем на всички здраве, разбирателство и късмет!

Честит празник!

Кметът на Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет

Уважаеми съграждани,

22 септември, превърнал се в символ на националното единство, ни прави равнопоставени в днешна Европа. Нека се чувстваме горди, единни и сплотени.

Честит празник!

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет

Приемете нашите поздравления по случай 22 септември – Независимостта на България!

Този ден е един от най-важните в българския исторически календар и е празник за всички, които градят храма на добротата и разбирателството.

Честит празник!

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет

Поздравяват всички жители и гости на общината по случай 22 септември-Независимостта на България! Пожелаваме Ви здраве, дълголетие и воля за реализиране на всички добри начинания!

Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет

Честит 22 септември, пожелаваме на всички смелост в отстояването на българската идея по пътя на европейското развитие на нашата малка, но горда България!

Кметът на община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет

Честит Ден на Независимостта, на този ден българския народ доказа пред Европа своите морални и национални качества и защити своето място в голямото европейско семейство.

Честит празник!

Цвета Караянчева и областното ръководство на ГЕРБ

Честитят на всички жители на Кърджали Деня, в който преди 115 г  е  провъзгласена независимостта на Отечеството ни.  Васалното княжество България отхвърля своята политическа и стопанска зависимост от Османската империя и тръгва по стъпките на окончателното си национално утвърждаване. Нека днес със същата решимост да браним статута си на  пълноправен партньор в Обединена Европа.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0