Делян Пеевски: Пълно обединение, трябва да сме заедно! Има хора, които са били натискани…

24rodopi.bg/Общество/Политика „Колегите призоваха за пълно обединение между мен и Доган, партията да бъде цяла“. Това заяви пред медиите председателя

24rodopi.bg/Общество/Политика

„Колегите призоваха за пълно обединение между мен и Доган, партията да бъде цяла“. Това заяви пред медиите председателят на ДПС Делян Пеевски.

Както 24rodopi.com вече писа, днес се провежда председателски съвет на партията.

„Те ни призовават да сме заедно и се надявам да сме заедно. От моя страна тема няма – аз съм готов да сме заедно и да вървим напред. Не трябва да се случва да има 2 ДПС-та“, допълни той.

„Не съм разговарял с почетния председател. От моя страна всичко е направено, за да сме заедно. Оттук нататък той е на ход. Не всички областни управители са на сбирката. Имаше хора, които са били натискани. На тази сбирка бяха поканени всички“, добави Делян Пеевски.

„Готов съм да се срещнем. Трябва да сме едно и да не си цепим партията. С натиск няма да стане това“, каза още Пеевски.

На въпрос кой от ДПС ще вземе втория мандат, Пеевски заяви, че това трябва да го реши парламентарната група.

„Колегите ни призоваха да се опитаме да направим втори мандат, както искаха да направим първия мандат. Първо ще пуснем писма на партиите дали са готови да подкрепят втория мандат. Мога да го взема и аз, аз няма да съм кандидат за премиер“, посочи Пеевски.

„Не може заради няколко човека да се разцепва ДПС. Никога няма да си го простим с г-н Доган, ако партията се разцепи по оста Доган-Пеевски“, посочи в заключение той.

COMMENTS

WORDPRESS: 0