Делян Пеевски: Да престанат да се катерят на гърба на ДПС и хората, които представляваме!

„В последните 10 години на гърба на ДПС, почетния председател д-р Ахмед Доган и мен, всякакви хора направиха кариера, а после идваха при нас да чукат

„В последните 10 години на гърба на ДПС, почетния председател д-р Ахмед Доган и мен, всякакви хора направиха кариера, а после идваха при нас да чукат на вратите ни и да искат подкрепа“, разкри лидерът на ДПС Делян Пеевски.
В градивен тон той продължи: „Ролята на ДПС за евроатлантическия път на България е неотменима. Всичко хубаво и правилно за България ще се случва с подкрепата на ДПС и занапред“.

Пълният текст на обръщението на председателя на ПГ на ДПС:

Днес, когато повече от всякога партиите от управляващата “сглобка” търсят изход от кризата, която сами създадоха, искам да им напомня:
Всичко, което се случи в този 9-месечен мандат, което е правилно за България се случи с подкрепата на ДПС. Решавали сме всички важни кризи на държавата.
Да престанат да се упражняват и да се катерят на гърба на ДПС и хората, които представляваме.
В последните 10 години на гърба на ДПС, почетния председател д-р Ахмед Доган и мен, всякакви хора направиха кариера, а после идваха при нас да чукат на вратите ни и да искат подкрепа.

#image_title

Когато Ви е трудно и имате нужда от подкрепа, сте с ДПС, а когато имате нужда да се доказвате, започвате да се катерите по гърба на ДПС.
Това с опитите да използвате ДПС като универсалния виновник за собствените си провали трябва да престане веднъж завинаги.
Ролята на ДПС за евроатлантическия път на България е неотменима.
Всичко хубаво и правилно за България ще се случва с подкрепата на ДПС и занапред.
П.П. Кадрите, публикувани тук, са само малка илюстрация за конструктивното и отговорно участие на ДПС в решаването на всички възникнали кризи през тези 9 месеца.

COMMENTS

WORDPRESS: 0