Дебат на лидерите в Кърджали няма да има, дискусията на „опашкарите“ пък е гледана едва от 37 избиратели

24rodopi.bg/Политика Кърджалийски дебат на водачите на кандидатските листи на партиите с най-големи шансове за влизане в 48-мото Народно събрание ням

24rodopi.bg/Политика

Кърджалийски дебат на водачите на кандидатските листи на партиите с най-големи шансове за влизане в 48-мото Народно събрание няма да има.

Припомняме, че водачът на листата на коалиция „БСП за България“ проф.д-р Георги Михайлов отправи покана до всички водачи  на листи в 9-ти МИР, повечето от които с богат политически и парламентарен опит, за предизборен дебат с ясен регламент на тема: „Социално и икономическо развитие на област Кърджали и страната.“ Всички поканени  отказаха участие. Първоначално се съгласили водач на една от листите и №2 в друга, но и от двете формации после се отказали от състезанието, планувано за днес.

Всъщност опит за широка дискусия имаше и в началото на кампанията, но на поканата на кърджалийския офис на БНР откликнаха едва 6-ма, предимно от партии, които нямат никакви шансове за пробив в Кърджали, нито пък да прескочат 4-процентната бариера за влизане в парламента. От партиите-фаворити тогава се включи само хасковлията Георги Георгиев от „Възраждане“.

Едва 37 души са гледали видеото от дебата за близо 3 седмици.

COMMENTS

WORDPRESS: 0