Дъно! Бивша общинарка крещи: Теб целият град те нае…, гледаш помиярите!

24rodopi.bg/Регион Родопчанка си разхожда кучето между блоковете. Тогава разбира, че е имала сексуални контакти с целия град, както и с целия окръг.

24rodopi.bg/Регион

Родопчанка си разхожда кучето между блоковете. Тогава разбира, че е имала сексуални контакти с целия град, както и с целия окръг. Поне така твърди нейна комшийка, която се е развикала през терасата на апартамента си в жилищен блок.

На неприятната сцена стават свидетели дори деца.

„Тебе цяло Чепеларе те прее*а и целият окръг. Едно дете не можеш да родиш. Виж се каква си парцалана. Виж как миришеш, какъв си боклук, какво си ла*но. Едно дете не можеш да родиш. Гледаш помиярите“.

Тези думи били изречени от бивша служителка в Общината, твърди в съда свидетелка на сцената, която се разиграва в родопския град, разкриват колегите от 24smolian.com.

Причината за агресията била именно разходката на жената край блоковете с домашния й любимец. „На кого вика тази жена? Защо не се прибере вътре, да си гушка бутилката? Кажете й да се прибере! Обадете се на 112!“, пък съветват други жени, които в този момент минават край блока, стана ясно още в съда. На място пристига и полиция.

„Ние сме висшисти, не говорим с груб език. Истината е, че съпругата ми допреди две години работеше в Общината, в сектор, в който отговаряше за домашните любимци. Частната тъжителка е една от застъпниците им. Тя постоянно нарушава наредбите на Община Чепеларе. От там тръгнаха скандалите, включително и събиране на подписка за уволнението на съпругата ми“, пък посочи пред съда съпругът на бившата общинарка.

Казусът с обидите ще се разгледа на още едно заседание в съда.

COMMENTS

WORDPRESS: 0