Даниел Лорер: Нито един депутат от Кърджали не ме потърси, за да решим проблемите на региона!

Даниел Лорер: Нито един депутат от Кърджали не ме потърси, за да решим проблемите на региона!

24rodopi.com/Политика     „За 7 месеца като министър на иновациите и растежа, нито един от народните представители от област Кърджали

24rodopi.com/Политика

 

 

„За 7 месеца като министър на иновациите и растежа, нито един от народните представители от област Кърджали не се е интересувал от възможностите за развитие на региона и привличане на инвеститори“.

 

Това обяви бившият министър Даниел Лорер.

Той изрази учудването си, че „хората, избрани да представляват региона по никакъв начин не са търсили разговор с мен или експертите от министерството, за да обсъдим проблемите в областта и да очертаем стратегия за решаването им. Визирам както четиримата народни представители от ДПС, така и кърджалийския депутат от “Възраждане”. 

Лорер подчерта, че всички възможности за развитие и растеж е нормално да бъдат дикутирани, за да се намерят най-добрите решения. Едно такова добро решение, по думите му, е изграждането на Индустриална зона в Кърджали, която да даде възможност за икономическо развитие.

„За тези седем месеца успяхме да проведем редица срещи с чуждестранни и български инвеститори, които имат желание да инвестират в изграждането на нови производствени мощности и разкриването на няколко хиляди нови работни места.

В този ред на мисли, след като другите представители на политическите партии не проявяват загриженост за един от най-големите проблеми за региона и основната причина за обезлюдяването му, ние от “Продължаваме промяната” ще поемем цялата отговорност за икономическото развитие на региона и подобряване на инвестиционния климат. Време е да си довършим работата и да оставим провалените политици и практики от прехода в миналото“, посочи Даниел Лорер. 

Той призова всички жители на област Кърджали да подкрепят листата на Промяната с водач Никола Минчев, и останалите експерти от екипа, за да „пенсионираме Бойкоборисовщината като модел на управление“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0