Даниел Делчев: Всяко дълго пътуване започва с една малка стъпка. Да я направим заедно!

Даниел Делчев: Всяко дълго пътуване започва с една малка стъпка. Да я направим заедно!

24rodopi.bg/Кърджали/Регион   Подарете надежда за Коледа - апелира областният управител на Кърджали Даниел Делчев на старта на едноименната к

24rodopi.bg/Кърджали/Регион

 

Подарете надежда за Коледа – апелира областният управител на Кърджали Даниел Делчев на старта на едноименната кампания.

 

Приносът на кърджалийската общественост надхвърля 140 000 лева. Поредното издание на благотворителната кампания „ДА ПОДАРИМ НАДЕЖДА ЗА КОЛЕДА” е под патронажа на Областния управител на Кърджали и с любезното съдействие на Областния съвет на Български червен кръст – Кърджали, в ПОДКРЕПА НА ДЕЦА И МЛАДЕЖИ С ФИЗИЧЕСКИ УВРЕЖДАНИЯ И В НЕРАВНОСТОЙНО СОЦИАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ. 

„Стотици фирми, институции и граждани се включват в тази благородна инициатива, за да дадат кураж и надежда на болните деца и техните родители. За последните години приносът на кърджалийската общественост надхвърля 140 000 лв.

И тази година събраните средства ще бъдат дарени за деца с увреждания.

Кампанията ще стартира на 1 декември 2021 година и ще приключи на 14 януари 2022 година.

За да съхраним традицията и предвид епидемичната обстановка, призовавам гражданите, институциите и бизнеса да се включат в благотворителната кампания „ДА ПОДАРИМ НАДЕЖДА ЗА КОЛЕДА”.

Можете да помогнете чрез:

-Превод по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Областният съвет на БЧК-Кърджали

IBAN: BG38UNCR70001524580008

BIC: UNCRBGSF 

– Дарение в касичка на БЧК , намираща се в Секретариата на Областния Съвет на БЧК – Кърджали, ул. “Отец Паисий“ № 8;

– С дарителски лист в офиса на Областния Съвет на БЧК – Кърджали.

Благодаря Ви предварително за проявената загриженост, защото всяко дълго пътуване започва с една малка стъпка. Да я направим заедно!“, призовава областният управител Даниел Делчев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0