„Дай почивка, дай почивка!“, че „нерви лабави…, депутат гледа девствено“

„Дай почивка, дай почивка!“, че „нерви лабави…, депутат гледа девствено“

24rodopi.bg/Коментари „Дай почивка, ще стане проблем! Дай почивка, ще стане проблем!“, нашепва от председателската банка в парламента един от замовет

24rodopi.bg/Коментари

„Дай почивка, ще стане проблем! Дай почивка, ще стане проблем!“, нашепва от председателската банка в парламента един от замовете на ръководещия заседанието. Микрофоните улавят гласа. А камерите, поредният „сблъсък“, последвал след изказване на един от „младите меринджеи“ на левицата. 32-годишният депутат заяви от трибуната, че „Възраждане“ и ДПС гласуват заедно, а Костадин Костадинов е новият Волен Сидеров, който ще сдуши с ГЕРБ“.

От Движението наскачаха, от ПП също, а Хамид Хамид блъсна и прати в хоризонтално положение на банката Настимир Ананиев.

Последва почивка.

Пореден опит за сериозен сблъсък, но им липсва физическа подготовка. Нещо като сумо в махалата от начинаещи в кварталните битки хлапаци.

Но поне хляб и зрелища.

Гласуването предопределяло коалициите. Елементарно, от елементарни хора.

Може да роди и виц. Излиза някой „независим“ и предлага „От днес кебапчетата за 50 лева бройката в стола!“. 239 гласуват против безумието, само той „За“. После излиза и вика „Ето, всички са мафия, заедно гласуват“.

Много ниско ниво. Но поне има нерви. За разлика от последните парламенти, където всичко бе „мед и масло“. А кой с кого се е гушил може да си правите изводите.

И за да е завършена картината на абсурда, вчера доживяхме да видим протест пред парламента срещу… опозицията.

„Жълти зъбки, нерви лабави“, както пееше Хазарта преди да му хрумне да мине от другата страна, за която редеше в рими „Господин депутат те гледа девствено, естествено не шмърка нищо евтино“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0