Цветан Предов от ИТН е фаворит за 5-ия мандат!

24rodopi.bg/Политика Цветан Иванов Предов, който не се появи в Кърджали по време на предизборната кампания, се очертава фаворит за петия мандат в 9-т

24rodopi.bg/Политика

Цветан Иванов Предов, който не се появи в Кърджали по време на предизборната кампания, се очертава фаворит за петия мандат в 9-тия Кърджалийски многомандатен избирателен район, но със сигурност може да се каже едва след 100% обработени протоколи.

Това коментираха пред 24rodopi.com математици, с които медията си партнираше успешно на изборите през 2021-ва и 2022-ра години.

За водената от Предов листа на „Има такъв народ“ (ИТН) в региона гласуваха 669 души, като най-много са в Кърджали – 419.

Другите 4 мандата се печелят от ДПС.

Цветан Предов има над 17 години практичен и управленски опит в социална работа с всички рискови и етнически групи. Има магистратури по „Управление на институциите за социална работа“ и „Национална и регионална сигурност“. Започнал е професионалното си развитие като социален работник в отдел „Закрила на детето“, като последно е бил директор на ЦНСТ за деца и/или младежи с увреждания.

COMMENTS

WORDPRESS: 0