COVID-19 спря „синята лавина“, феновете на „Арда 1924“ с коментар за отношението към Стамен Белчев

COVID-19 спря „синята лавина“, феновете на „Арда 1924“ с коментар за отношението към Стамен Белчев

От четвъртък, 29 октомври, колективните и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на закрито и открито


От четвъртък, 29 октомври, колективните и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на закрито и открито ще се провеждат без публика. Това гласи новата заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов. Това означава, че от следващия кръг мачовете от Първа и Втора лига в България ще се провеждат пред празни трибуни.

От няколко дни фенове на „Арда 1924“ организират акция „Синя лавина тръгва за Стара Загора“ във връзка с предстоящото гостуване на любимия им отбор на „Берое“, в събота – 31 октомври. Заповедта на министъра спира пътя на кърджалийската агитка към стадиона в града на липите.

От футболния фен клуб „Арда 1924“ защитиха и бившия треньор на „Сините от Кърджали“ Стамен Белчев, който в неделя за последно изведе ЦСКА на терена и това се случи на „негостоприемния“ за него стадион в парк „Простор“.

„Уважаеми фенове, на мача срещу ЦСКА станахме свидетели на неприятни ситуации, в които емоциите са взели връх. Бившият ни треньор Стамен Белчев е бил обиждан от присъстващи на трибуните.

Ние, от ФФК АРДА 1924, категорично се разграничаваме от тези псевдофенове , нека не забравяме, че Белчев е един от хората , които пренаписаха историята на футбола в града ни, за което сме му благодарни и той ще остане завинаги в нашите сърца.

САМО АРДА –  ФФК АРДА 1924“, пишат от фен клуба.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0