COVID-19 – партньор на политиците! Скри ги от хората и те станаха "вафли", "семейство Адамс" и любимци на "Токайто"

COVID-19 – партньор на политиците! Скри ги от хората и те станаха "вафли", "семейство Адамс" и любимци на "Токайто"

Една жена с очила тази сутрин обяснява от телевизора, че заради коронавируса партиите трябвало да водят предизборната кампания през мед

Една жена с очила тази сутрин обяснява от телевизора, че заради коронавируса партиите трябвало да водят предизборната кампания през медиите и Фейсбук, ама са се провалили.

Глупости! Справиха се, че и отгоре.

COVID-19 помогна на българските политици. Спестено им бе да застанат очи в очи с народа. Спестени им бяха неудобните въпроси. Спестена им бе тъжната констатация – в момента няма политик в България, който да напълни салон 400 души, ако, разбира се не бъдат докарани под строй активисти на дадената партия.

Госпожата, която обикаля тв студиата от квотата на управляващите, няма диалог с реалните избиратели, камо ли пък дарбата „да разговаря“ с партийните каси, които да й разкрият колко много пари са потекли към медиите. Ама не само тези, които официално са декларирани, ама и тези които са дадени на ръка. Ами европейските пари, които в последната година потънаха в…!?

Ковидът стъжни годината на българина, но подари отлично настроение на политиците през март 2021-ва. Постват, чакат актива да хареса снимката или посланието, наемниците да разнесат по групи във Фейсбук… и елате хиляди бюлетини на 4 април!

Някои от политиците, които биха яли и бой, ако имаше нормална кампания, се охарчиха със стотици хиляди левове да се предлагат от телевизора като „нови вафли“.

Какво да кажем за избирателите в пазарджишкия квартал „Токайто“. В махалата ще отбележат вероятно национален рекорд по активност в неделя. Защото, освен всичко, което получиха по схемата „сега аз на тебе, в неделя ти за мене!“, в „Токайто“ пощуряха по въртящия „воеводски“ клип а ла „семейство Адамс“.

Блестящо представяне на политиците в медиите и социалната мрежа!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0