Цял автобус мераклии за депутати? Логиката на Доган: Значи не сте доволни от сегашните, а!?

24rodopi.bg/Политика  Списък „36-14“ ще бъде предаден на Ахмед Доган, за да си каже тежката дума почетният председател на ДПС кои от вписаните от Обл

24rodopi.bg/Политика

 Списък „36-14“ ще бъде предаден на Ахмед Доган, за да си каже тежката дума почетният председател на ДПС кои от вписаните от Областния съвет на партията в Кърджали следва да попаднат в кандидатската листа за парламентарните избори на 2 април в 9-ти многомандатен избирателен район.

  1. Бая. И си струва. Новите заплати започват от 6 300 лева.

Отводи си направиха 14 активисти. Няма смисъл. Мераклиите за депутати не се явяват на интервю при Доган, иначе за пътуването до „Сарая“ няма да стигнат и два автобуса.

 Щом си толкова успешен, г-н кмет, защо има толкова кандидати?

Това е логиката на Доган, демонстрирана на няколко издания „Аз искам да стана кмет“.

Подобно послание има и от структурите в Кърджалийско за подреждането на листата за 2 април.

Активистите искат промяна в 10-ката, но дали по този начин ще бъде разчетена от Доган тази номинационна кампания? Дали пък почетният председател няма да укори резервите за желанието им най-сетне и техният час да дойде за излизане на терена с „Вие в час ли сте?“. Дали въобще долавят дневния ред в българската политика, аритметиката на ДПС и поставената цел за участие във властта след 2 април?

 Въпроси. Много въпроси. Необходимост от голям анализ.

Недоловима от „низините“ стратегия? Мъгла в отворения портал за диалог „Бастиона на Доган“ – „Сарая на Доган“.

 Бе, какви глупости изреждаме! Хората в листата са втори план. Важно е кметовете да са във форма, като в предишните три теста за повече и повече гласове за парламента. И да са живи и здрави!

COMMENTS

WORDPRESS: 0