Цирк в Кърджали: Шофьорът „матиран“ с 2,88 промила, пътник пък пречи на полицаите…

Цирк в Кърджали: Шофьорът „матиран“ с 2,88 промила, пътник пък пречи на полицаите…

Водач, управлявал автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. Около 14,30 часа вчера в областния град пол

Водач, управлявал автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. Около 14,30 часа вчера в областния град полицейски служители спрели „Опел“, управляван от 53-годишен. Тестът за алкохол на водача с техническо средство отчел 2,88 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но била отказана кръвна проба за анализ. Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство. За опит да пречи на полицаите да изпълнят задълженията си е бил задържан и 63-годишен пътник в колата.

20-годишен „забравил“ да си регистрира АТВ-то

Полицейски служители установили нерегистрирано моторно превозно средство. Около 13 часа вчера в района на жп прелеза в село Перперек бил проверен 20-годишен, който се придвижвал с АТВ. Оказало се четириколесното МПС не е регистрирано. Образувано е бързо производство и работата по случая продължава участъка в Перперек.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0