Читателят-репортер: Всеки 10-и водач ли става нагъл на Ардинския мост?

Читателят-репортер: Всеки 10-и водач ли става нагъл на Ардинския мост?

24rodopi.com/Читател-редакция „На това място често стават пътни инциденти, миналата седмица пак имаше катастрофа. Удариха се бурсенска и кърджалийска

24rodopi.com/Читател-редакция

„На това място често стават пътни инциденти, миналата седмица пак имаше катастрофа. Удариха се бурсенска и кърджалийска коли. При днешното (26 ноември – б. р.) задръстване, към 12.15 часа, ми направи впечатление, че почти всеки 10-и водач на МПС, вместо да се нареди в колоната от „Веселчане“ към центъра, изпреварва останалите, правейки няколко нарушения и се прережда, като нахалник на опашка за банички на пазара.

В случая – това оранжево камионче с шофьор, „сляп“ за маркировката и забраните. Камионджията успя да стигне 100-тина метра напред, застана в лентата за завиване само наляво, но даде мигач и се мушна вдясно.

Вероятно чорбаджията те гонка за графици, но колкото и наплашен аргатин да си, почни, че белите в този участък стават заради такива като теб!“, пише до наглия водач пред 24rodopi.com възмутен кърджалийци, водач на МПС, който ни е изпратил и няколко снимки и видео от ситуацията.

COMMENTS

WORDPRESS: 0