Читателят-репортер: Когато вълците са си обикновени лисици…(снимки)

Читателят-репортер: Когато вълците са си обикновени лисици…(снимки)

„Целият град знае, че водният цикъл бе поет от бизнесмена с прякор Вълка. Само, че на терен действат някакви подизпълнители от различни краища на стра

„Целият град знае, че водният цикъл бе поет от бизнесмена с прякор Вълка. Само, че на терен действат някакви подизпълнители от различни краища на страната. Явно вълците са си просто едни обикновени лисици. Пътищата в града и без това са окаяни, а след копането за поставяне на тръби, положението става отчайващо“, се посочва в писмо до 24rodopi.com от възмутен кърджалиец.

Визира се участък от централния булевард „Христо Ботев“ във „Възрожденци“. Той бе отворен за движение, но така и не бе поставен асфалт. Чакълът вече е отнесен, дупките са големи, преминаването става с навлизане в насрещното платно. Отговор на въпроса защо не сме нормална държава. Защото там асфалт щеше да бъде поставен до 24 часа след приключване на изкопните дейности. В едната част на платното те бяха финализирани още през септември-октомври, но асфалт няма. Може би не е заложен в проекта?

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0