Читателите на 24rodopi.com съставиха списък „Най-опасните дупки в Кърджали`есен 2021“

Читателите на 24rodopi.com съставиха списък „Най-опасните дупки в Кърджали`есен 2021“

24rodopi.bg/Читател-редакция  „От година е така. Спуках гума преди около месец. Все трябва да чакаме да дойдат избори, че да има някаква промяна. Ж

24rodopi.bg/Читател-редакция

 „От година е така. Спуках гума преди около месец. Все трябва да чакаме да дойдат избори, че да има някаква промяна. Жалка работа“.

Писмо от читател до редакцията на 24rodopi.com. Улицата е „Сан Стефано“, в близост до училище „Йордан Йовков“.

А колко още са участъците, плачещи за спешен ремонт… Изброяват ги читатели на 24rodopi.com:

Шахта на „Първи май“, малко преди кръстовището на Ардинския мост, остана без капак. Три автомобилни гуми сигнализират за опасност. Дупки по „Христо Ботев“, под първите блокове, са запушени с пръст. Пробойни има по най-прясно, цялостно асфалтирана улица – „Осми март“. Над СУ „Славейков“ е някакъв кошмар, а тежка техника от строежите на нови блокове и втория етап на Водния цикъл допринасят още повече за визията „Ориенталски сокак от 19 век“…

Радост за гумаджийниците, тест за хилядите водачи на МПС – така един от пишещите определя компрометираните пътни участъци.

„Дупките на Новия мост бяха от най-опасните, но ги запълниха, което е добре, но предпоставки на катастрофи са тези на самото кръстовище след моста, на булевард „Христо Ботев“ във „Възрожденци. Не чакайте големите дъждове и снега, ремонтирайте“, апелира друг читател на 24rodopi.com.

На снимките:

-Улицата към новата джамия-цялата на вълни;

-Шахтата до „Йовков“

COMMENTS

WORDPRESS: 0