БСП-Кърджали: Жени Стайкова е боец в отстояване на каузи и цели

24rodopi.bg/Политика „Водач на листата е проф.д-р Жени Стайкова, дмн, бивш директор на Регионалната здравна инспекция с богат професионален опит и би

24rodopi.bg/Политика

„Водач на листата е проф.д-р Жени Стайкова, дмн, бивш директор на Регионалната здравна инспекция с богат професионален опит и биография,активен общественик. В момента преподавател в Медицински университет гр. София. Боец в отстояване на каузи и цели“, обявиха от кърджалийската организация на БСП след регистрирането на кандидатската листа за парламентарните избори на 2 април.

„БСП в Кърджали се явява с пълна листа от 10 кандидати от които седем жени, сред тях: лекар, инженери, юрист,  икономисти, историци, педагози. Познати  имена с доказан опит и образование в областта на медицината, икономиката, образованието, културата, политиката. Отново е гласувано доверие на младежката лидерка на БСП да заеме втора позиция“, гласи съобщението на партията.

Областният председател Милко Багдасаров сподели, че социалистите отново залагат на същия силен отбор, но с нов водач. Социалист №1 в Източните Родопи вярва, че „резултатът ще е по-добър от предишните  и БСП ще си върне първите позиции в региона“. Приоритетите отново ще бъдат околовръстен път, инвестиции в региона и повишаване доходите, развитие на туризма, качествено и достъпно здравеопазване.

Социалистите вярват, че независимо от негативната кампания срещу партията, гражданите оценят нейната последователна политика по отношение  повишаване на доходите, борбата със спекулата с цените, позицията за мирно решение на конфликта в Украйна и санкциите срещу Русия, против въвеждане джендър идеологията в училищата, в подкрепа референдума за българския лев.

COMMENTS

WORDPRESS: 0