Братя се скараха, единият получи дърво в лицето! Баща задлъжня на децата си

Братя се скараха, единият получи дърво в лицето! Баща задлъжня на децата си

24rodopi.bg/Криминале Семеен скандал в село Звънарка завършил с телесна повреда, съобщиха от полицията. Около 19,30 часа в понеделник възникнал спор

24rodopi.bg/Криминале

Семеен скандал в село Звънарка завършил с телесна повреда, съобщиха от полициятаОколо 19,30 часа в понеделник възникнал спор между двама братя на 41 г. и 43 г. Свадата ескалирала и по-възрастният ударил по-малкия с дърво по лицето. На пострадалия била оказана медицинска помощ в Спешния център в Крумовград, след което бил освободен за домашно лечение. 43-годишният е бил задържан в полицейското управление за срок до 24 часа. Образувана е проверка по случая по чл.129, ал.1 от Наказателния кодекс за нанесена средна телесна повреда.

Баща задлъжня с 2800 лева на децата си

Проверка за неизплатени издръжки е започната в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура, съобщиха от полицията. 34-годишен е бил осъден по гражданско дело с влязло в сила решение да издържа двете си малолетни деца.  Мъжът не е издължил повече от две месечни вноски, като натрупаната сума е 2800 лв. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0