Борисов в Кърджали: Без ГЕРБ правителство не може да има! Трябва стабилна евроатлантическа коалиция!

24rodopi.bg/Избори „Аз твърдя, че без ГЕРБ правителство не може да има в следващия парламент. В обратния случай кой ще ни накара нас да им приемаме б

24rodopi.bg/Избори

„Аз твърдя, че без ГЕРБ правителство не може да има в следващия парламент. В обратния случай кой ще ни накара нас да им приемаме бюджета? Отсега казвам – около 100 пъти ще го върна, докато не видя пари в бюджета за обещаното от Асен Василев надземно метро между Казанлък и Стара Загора, 5 моста над Дунав, 3 моста и 4 магистрали. А към техните обещания ще прибавя и околовръстното на София, на Пловдив, на Хасково, Пазарджик и Кърджали. Питам ги защо си лъжат избирателите? Как ще си направят кворум?

Затова се събраха 7 партии срещу нас – видяха, че ще ги пребием с разлика и почнаха да се събират. Говорят безумия, които само хора, които нямат никакво реално отношение към управление на държавата, могат да кажат. 360 дни са управлявали Кирил, Асен, Рашков и компания и не се научиха как функционира държавата. Те казват, че ще направят правителство на малцинството. В Народното събрание те ще са в пълна изолация – не могат с Възраждане, с ДПС, с никой. Ние можем с всички, това е разликата. И с цялата си самоувереност господин Петков и Атанасов казват, че ще правят правителство на малцинството и другите да ги подкрепят. Това е самоубийствен акт за тях“.

Това обяви в Кърджали Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ бе посрещнат от 500 души в препълнената зала на Културния дом. Той бе в града край Арда, за да подкрепи листата с кандидати на партията, водена от председателя на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева.

„От Освобождението не беше правена църква и манастир в Кърджали. Направихме училища, гимназии, разкопките на Перперикон… Това е общ резултат заради диалог с местната власт, никога не съм делил общините. За 2 години не е като да не са правили нищо – обраха ви с по 1 лев от бензина и нафтата. За тях това е много хубаво. Сега ви вадят парите през веригите с цените на храните, преди това с тока, готви се за бизнеса 33% данък за всички. И това е заради страха на медиите, защото ако бяха реагирали навреме, вие щяхте да знаете истината.

Това не е добро за държавата, трябва разум, а разумът казва както ни подреди народът. За пети път вече. Трябва стабилна коалиция между евроатлантически партии, която да управлява с мнозинство в парламента. Всичко останало са лъжи, утопия и няма да стане! Искам да сте сигурни в нас, всеки ден съм из страната и се срещам с хората, навсякъде залите ни са пълни. Това ми дава сила и увереност, че имаме истинско ядро на партията, което вярва и оценява направеното. Поправяме си грешките, безгрешен няма!“, посочи Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0