Борисов даде ПГ ГЕРБ на концесия, имунитетът му – на „трупчета“ при „Промяната“

24rodopi.bg/Коментари/Политика Бойко Борисов даде парламентарната си група на концесия на ПП и ДБ. Той самият е в ситуацията на „големия мъж“, „овчар

24rodopi.bg/Коментари/Политика

Бойко Борисов даде парламентарната си група на концесия на ПП и ДБ. Той самият е в ситуацията на „големия мъж“, „овчарското куче на ГЕРБ“, което в момента е като наказано дете в ъгъла. Залогът е имунитета. Поставен на „трупчета“ при „Промяната“ и сие.

Ха е мръднал неправилно, ха са ги изритали изпод краката му. Както това стори главният прокурор Иван Гешев с едни други „трупчета“. Първото, от които бе „Барселонагейт“. Защо го стори чак сега? Защото до този момент картината бе „и аз се правя на луд, шефе, ама ти…“. За правосъдието давност няма. Имунитетът пък е до време. И той ще е на трупчета, които ще се замаскират в някаква готвена парламентарна комисия, която ще умува дали да прати народния представител при прокуратурата. Дотогава, наказаното дете не трябва да прави резки движения. В тази държава на неограничените възможности всичко е възможно.

През това време поредното заклинание е „съдебна и конституционна реформи“. С това ще се занимават. С какви експерти Бог знае. Тези две неща обаче не се ядат. Кризите бяха програмирани по извървяния път, довел до „Барселонагейт“, и още много, много други странични пътечки, които може би също са нейде на „трупчета“.

В дневния ред на отбраната влиза „пълна помощ на Украйна“, заяви новият военен министър. Това дори е по-страшно.

Във времена за мъже, мъжете са в рокли от битака.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0