Борисов: Арестуваха ме, за да не гласуваме при решение за помощ на Украйна

Борисов: Арестуваха ме, за да не гласуваме при решение за помощ на Украйна

„Вторник тук бе украинският посланик с нашите депутати. Ние им дадохме пълна подкрепа за Украйна. Казахме, че, ако правителството внесе предложение, н

„Вторник тук бе украинският посланик с нашите депутати. Ние им дадохме пълна подкрепа за Украйна. Казахме, че, ако правителството внесе предложение, ние ще го подкрепим. Следващият ден продължи нахалството – ние препотвърдихме подкрепата си и в четвъртък ме арестуваха. За да не може, ако влезе такова решение, да не го подкрепим“.

По този начин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни причината за ареста му миналия четвъртък.

Припомняме, че след срещите си с украинския посланик той обяви, че ще гласуват „За“ изпращане на оръжия в Украйна.

„Свариха ме на маса с децата ми, претършуваха всичко, започнаха от кухнята, вани, чинии, тенджери. От там по двора, после там, където спя – дрехи, чорапи, всичко долу. И върви един и снима. Белким да намерят нещо. Както Рашков изплю камъчето, че търсели злато и пари. Няма как да ги намерят, защото никога не съм имал златни кюлчета. И никога Горанов не ми е носил пари“, посочи той.

По думи на Борисов от полицията му казали че, Петков им бил казал, че така или иначе ще се ходи на избори, но на него му трябвали материали за предизборната кампания, за да се похвали: „Вижте, аз арестувах Бойко, гласувайте за мен“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0