Борисов: Ако Нинова не се беше дръпнала, щеше да има кабинет на ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН! Слави Трифонов: Патологичен лъжец!

24rodopi.bg/Политика "Ако госпожа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат. Например Гроздан Караджов щеше да е министър

24rodopi.bg/Политика

„Ако госпожа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат. Например Гроздан Караджов щеше да е министър на транспорта. Бяха уговорени дори министрите, но да не си отварям повече устата“, коментира пред журналисти в парламента след избирането на кабинета „Денков“ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, визирайки водените преговори за правителство на ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН.

Бойко Борисов е патологичен лъжец. Той лъже не само когато има интерес, а и защото явно изпитва удоволствие от лъжите. Има такива хора и Бойко Борисов е техен представител.

Това заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов в изявление във Фейсбук

„Гледах по телевизията днешната му лъжа – той каза, че имало договорено правителство с участието на „Има такъв народ“ и че първоначално министър на транспорта щял да бъде Гроздан Караджов. Това е лъжа. Гроздан Караджов би бил перфектен министър на транспорта, но никой не е водил никакви преговори по никакъв начин за никакви хора между ГЕРБ и „Има такъв народ.“ Знам това, защото аз съм лидер на „Има такъв народ“. Всеки може да каже всичко в българското публично пространство“, твърди Трифонов.

COMMENTS

WORDPRESS: 0