„Бомба“ от Washington Post: САЩ се готвят за украинско правителство в изгнание!

„Бомба“ от Washington Post: САЩ се готвят за украинско правителство в изгнание!

24rodopi.com/превод „Washington Post“, един от най-тиражните вестници в САЩ, прави сензационно разкритие: САЩ и техните съюзници тихомълком се готвят

24rodopi.com/превод
„Washington Post“, един от най-тиражните вестници в САЩ, прави сензационно разкритие: САЩ и техните съюзници тихомълком се готвят за дълга борба в Украйна и украинско правителство в изгнание.
„В момента правим планиране на извънредни ситуации за всеки евентуален случай, включително сценарий, при който Владимир Зеленски формира правителство в – изгнание в Полша“, твърди високопоставен източник пред влиятелната медия.
Washington Post, на база получената информация от източници от САЩ и Европа, отбелязва в бомбастичната новина, че ако руските сили превземат напълно Киев, украинският президент и екипът му ще избягат в Полша.
„В момента планираме извънредни ситуации за всеки случай, включително сценарий, при който Зеленски сформира правителство в изгнание в Полша“, посочва един от анонимните високопоставени източници.
Вестникът съобщава още, че Зеленски е обсъдил с американските власти преместването му, както и на членовете на неговия кабинет, на по-сигурно място.
Припомняме, че според съобщения на украинския Генерален щаб, секретни документи разкривали плана на Путин за Украйна. Руският лидер смятал да превземе Украйна за 15 дни. Днес е 11-тия ден от началото на войната.

COMMENTS

WORDPRESS: 0