Болката на фена: Крумовград има отбор в елита, но в Крумовград вече няма футбол! Даже Ахмед Осман замина…

24rodopi.bg/Коментари/Спорт „Имаше сълзи в очите от радост. Никой не си е представял, че Крумовград може да има отбор в елита на българския футбол. А

24rodopi.bg/Коментари/Спорт

„Имаше сълзи в очите от радост. Никой не си е представял, че Крумовград може да има отбор в елита на българския футбол. А вече регионът има два.

И радостта бе дотам.

„Крумовград“ ще тренира и играе домакинските си мачове в Пловдив, нещо като неформален втори отбор „канарчета“. Ще играят не в близкия Кърджали, а в Пловдив!

Момчетата, които вкараха тима в Първа лига, бяха освободени. Цял отбор хора. Сякаш им бе казано „За класиране ставате, ама за А група – не!“. Изгонен бе и Ахмед Осман – момчето, което вкара два отбора в елита. Но не получи, поне от благодарност, правото да запише дори минута игра там.

Вместо тези момчета дойдоха Бруновци, Гарсии и прочие. Някои записали едва няколко мача предния сезон във втора дивизия на Полша.

Ако някога  в малкия ни град има стадион по критериите за мачове от Първа лига, поне поставете плоча с имената на тези играчи и надпис „Тези момчета вкараха „Крумовград“ в Първа лига“. Пък ние ще допълним „Но не заслужиха да играят там“.

Ръководството на клуба пусна абонаментните карти за домакинските мачове. 150 лева. Без да включи в тях разноските за гориво до Пловдив и обратно.

Тъжната истина: Крумовград има отбор в елита, но в Крумовград вече няма футбол!“.

Коментар на фен на тима от „златния“ град, изпратен до 24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0