Бойко Рашков: ДПС и ГЕРБ изливат огромни средства за купуване на гласове (видео)

Бойко Рашков: ДПС и ГЕРБ изливат огромни средства за купуване на гласове (видео)

24rodopi.bg/Избори „За 7 месеца това правителство показа, че работи за хората. Трябва да направим всичко, за да се развиваме като държава. Да не сме

24rodopi.bg/Избори

„За 7 месеца това правителство показа, че работи за хората. Трябва да направим всичко, за да се развиваме като държава. Да не сме на последно място по доходи и първи по смъртност. Да излезем от демографската криза. Не можем да бъдем безразлични към застоя в нашата държава, който е от десетилетия“.

Това обяви в Кърджали бившият вътрешен министър и кандидат за народен представител от „Продължаваме промяната“ Бойко Рашков. Той пристигна край Арда, за да подкрепи водача на ПП Никола Минчев. Двамата се срещнаха с граждани в областния град.

Рашков посочи, че за 7 месеца се е направило много, за да се промени стандартът на живот, да се повишат доходите и на пенсионерите.

Той коментира и ареста на общинския съветник от ДПС в Кърджали.

„Още през миналата година започнахме борба срещу купения вот. ДПС и ГЕРБ изливат огромни средства за купуване на гласове. Така печелят, като купуват депутатски места. По този начин се изкривява цялото политическо пространство. Още в предишния парламент от ДПС казваха, че ще реализират повече мандати. И по този начин ще го направят. Сега разбирам, че в Кържали имало 40 подвижни секции. Целият град ли е болен? В София са едва няколко. Получих информация, че задържаният за купуване на гласове от ДПС е развивал подобна дейност от много време, дори от години. И като пътувах насам разбирам, че кметът на града нарича задържането на такъв човек „Удар върху демокрацията“. По конституция ние сме демократична и правова държава. И ако не се разбере това от всички нас, след 2-ри октомври отново ще дадем на подобни крадци и рекетьори да управляват и да продължат да правят същото“, посочи Бойко Рашков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0