Боян Кехайов втвърди тона: Ремонт от 8 август на Неделино – Бял извор и Неделино – Златоград!

Боян Кехайов втвърди тона: Ремонт от 8 август на Неделино – Бял извор и Неделино – Златоград!

24rodopi.bg/Общество/Регион Още от 8 август да започне спешен ремонт и обезопасяване на пътните участъци Неделино-Бял извор и Неделино-Златоград.

24rodopi.bg/Общество/Регион

Още от 8 август да започне спешен ремонт и обезопасяване на пътните участъци Неделино-Бял извор и Неделино-Златоград.

За това настоява кметът на Неделино Боян Кехайов, който втвърди тона към институциите за забавата на дейностите, които иначе стартираха още през февруари 2021-ва година, но след това бяха спрени.

Лошо техническо състояние, множество дупки, липса на канавки и пропадане на пътното платно-това представлява в момента републиканския път.

Кметът на Неделино Боян Кехайов проведе редица срещи и изпрати писма до отговорните институции с категоричното настояване ремонтът да започне.

Припомняме, че първа копка на дейностите по 8-километровия участък от Бял извор до Неделино, свързващ областите Кърджали и Смолян, бе направена в края на февруари 2021-ва година, като осигурените средства бяха в размер на 1,5 млн. лева. След това обаче дейностите бяха замразени, а това пък коства „главата“ на тогавашния шеф на Пътната агенция. Апостол Минчев бе уволнен през юли същата година.

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0