Блудства с дете в хотел, снима го с телефона си…

24rodopi.bg/Общество 55-годишният мъж, който бе осъден за блудство с 9-годишно дете, вече излежава присъдата си в затвора. Той получи две години „лиш

24rodopi.bg/Общество

55-годишният мъж, който бе осъден за блудство с 9-годишно дете, вече излежава присъдата си в затвора. Той получи две години „лишаване от свобода“ при първоначален „общ“ режим. След протест от страна на Прокуратурата, наказанието бе потвърдено и от по-горна инстанция, съобщава в новия си брой печатното издание „Родопи voice“.

Припомняме, че деянието бе извършено около 1,30 часа на 1-ви януари 2022-ра година в хотел в родопското село Ягодина.

Мъжът бе обвинен в извършване на действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст.

55-годишният бизнесмен празнувал Нова година с приятели в комплекса. Около 1,30 часа той се промъкнал в стаята на детето, където да сътвори пъкления си план. Множество снимки от блудствените действия били открити по-късно и в телефона му.

Извършителят се призна за виновен, делото на първа инстанция бе гледано по съкратената процедура, което доведе до редукция на присъдата с 1/3.

COMMENTS

WORDPRESS: 0