Блъснат пешеходец, ударен кон… 4 пътни инцидента през уикенда!

Блъснат пешеходец, ударен кон… 4 пътни инцидента през уикенда!

24rodopi.bg/Регион 23-годишен пешеходец е бил блъснат в Кърджали, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал около 22,45 часа на 9 декември. Мъжът

24rodopi.bg/Регион

23-годишен пешеходец е бил блъснат в Кърджали, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 22,45 часа на 9 декември.

Мъжът пресичал на пешеходна пътека и бил ударен от „Шевролет“, управляван от 49-годишен. Пострадалият бил прегледан в Спешното приемно отделение в кърджалийската болница и освободен. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

На главния път в землището на село Върхари на 9 декември около 7 часа 30-годишен водач на „Тойота“ блъснал кон на пътното платно. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

На 8 декември около 15 часа на главния път в землището на село Върбен 41-годишен водач загубил контрол над управлението на лек автомобил „Мерцедес“ и се блъснал в еластична ограда. Водачът напуснал мястото на произшествието и бил установен около час по-късно. Съставен е акт по ЗДвП.

Около 19,30 часа на 9 декември в Момчилград 32-годишна с „Мицубиши“ загубила контрол над управлението  и се блъснала в парапет на мост. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

COMMENTS

WORDPRESS: 0