Блъскал хората, заканвал се и… Окончателно: 8 месеца условна за бияча със спрея!

24rodopi.bg/Общество/Криминале „Има много хора в дискотеката, капацитетът е запълнен, не може да влезете“-тези думи от страна на охраната в бар в цен

24rodopi.bg/Общество/Криминале

„Има много хора в дискотеката, капацитетът е запълнен, не може да влезете“-тези думи от страна на охраната в бар в центъра на Кърджали предизвикали агресията  на 19-годишния тийнейджър, който предприе две нападения със спрей с лютив газ.

„Ще се видим пак! Ще се срещнем“, била заканата на младежа, който осъществил намеренията си в 4 часа сутринта на 22 май м.г. Преди това той блъскал излизащи от входа клиенти на заведението.

Припомняме, че 19-годишният напръска със спрей охранител на дискотека, а след това избяга. След като бе освободен от ареста, младежът отново нападнал гардовете на нощното заведение, само дни по-късно. Той счупил и зъб на един от тях.

За двете деяния младият мъж получи условна присъда от 8 месеца „лишаване от свобода“, чието изтърпяване бе отложено с изпитателен срок от 3 години.

Кърджалиецът ще трябва да плати общо 7145 лева, като сумата включва обезщетение на двамата потърпевши, както и разноски в хода на досъдебното и съдебното производства.

След обжалване, Окръжният съд в Кърджали потвърди присъдата. Решението е окончателно.

COMMENTS

WORDPRESS: 0