Благодарности за най-натоварената Паспортна! Над 31 000 документа издадени в Кърджали!

24rodopi.bg/Общество Две благодарствени писма за работата на сектор „Български документи за самоличност“ са получени в ОДМВР-Кърджали, съобщиха от ди

24rodopi.bg/Общество

Две благодарствени писма за работата на сектор „Български документи за самоличност“ са получени в ОДМВР-Кърджали, съобщиха от дирекцията.

Нарин Кахраман е подала заявление за издаване на паспорт и впечатленията й от работата на служителките, че са проявили усърдие, професионализъм и любезност, които направили процеса по издаване на документа за самоличност приятен и безпроблемен. Гражданката споделя, че в процеса на обслужването служителките са били приветливи, отговорили са компетентно на всички въпроси, което спомогнало за избягване на забавяне и неудобства.

Своята благодарност след посещение в паспортното звено в Кърджали изказва и Габриела Димитрова за вежливото отношение и професионалното изпълнение на задълженията в обслужването на гражданите. Тя отправя специални поздравления към Кристина Димитрова  за търпеливото и любезно отношение.

Сектор „Български документи за самоличност“ в ОДМВР-Кърджали е един от най-натоварените в страната, особено през летните месеци. От началото на тази година до 20 юни са издадени 12 450 лични карти и 18 904 паспорта. В периода от 1 юни до 20 юни издадените лични карти са 2052, а паспортите 3348. От 17 юни тази година започна приемането на заявления за лични карти от ново поколение, като такива вече са получили 469 граждани от област Кърджали.

На снимката: Служителките от сектор „Български документи за самоличност“, които работят на гишета с гражданите

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0