Бившият областен управител иска отмяна на наредбата за „Синята зона“ в Кърджали

24rodopi.com/Кърджали Бившият областен управител на Кърджали Никола Чанев настоява „Синята зона“ да не се въвежда от 1 март в Кърджали. Според него,

24rodopi.com/Кърджали
Бившият областен управител на Кърджали Никола Чанев настоява „Синята зона“ да не се въвежда от 1 март в Кърджали.
Според него, платеното паркиране „ще бърка ежедневно и дълбоко в и без това поизтънелите ни джобове за удоволствието да паркираме в презастроения център“.
Чанев констатира, че „липсват буферни паркинги, че градският транспорт се извършва с автобуси, които си плачат за пенсия и които минават веднъж на високосна година“. „Не им мина през ума, че в днешните напрегнати дни не е време за нови такси“, отправя укорителна забележка към ръководството на Община Кърджали Никола Чанев. Той недоумява защо няма да се поставят скоби на луксозни коли, а ще се викат екипи на Пътна полиция за санкция за неправилно паркиране.
„Безумието Синя зона е сякаш общоприето от всички съветници. Даже и от тези на опозицията. Заваляха политически изказвания. Като това, че Синята зона е мечта за кърджалийци. Да, от опозицията в общинския съвет. Уважаеми съветници време е да чуете съгражданите си и да поработите извън страниците на вестниците. Да входирате предложение за отмяна на цялата наредба, регламентираща дейността на т.н. Синя зона. Не само защото е несправедлива, а защото в този си вид е в противоречие с редица закони“, твърди бившият областен управител.

COMMENTS

WORDPRESS: 0