Бившата „дясна ръка“ на Лютви Местан отива на конгреса на ДПС? Бахри Юмер: Ще бъда сред делегатите!

24rodopi.bg/Политика Бившата „дясната ръка“ на Лютви Местан в партия ДОСТ и най-яростен противник на ДПС в този период - Бахри Юмер, ще участва в нац

24rodopi.bg/Политика

Бившата „дясната ръка“ на Лютви Местан в партия ДОСТ и най-яростен противник на ДПС в този период – Бахри Юмер, ще участва в националната конференция на Движението в събота – 24 февруари.

Бахри Юмер, който е бивш кмет на Джебел, бивш депутат и бивш областен председател на ДПС в Кърджали, отново е редови партиен член. Той е записан в една от структурите в града край Арда, но не бе посочен за делегат на общинската конференция.

Самият Юмер се похвалил в събота, че „другата събота ще е делегат на конгреса“, сподели съмишленик от периода „ДОСТ“. Той не е избран за делегат от Кърджалийско, но може да бъде в залата като гост.

Припомняме, че след етапа „ДПС е вредна партия“, Юмер поиска прошка от Ахмед Доган и бе върнат в „партийните низини“. Той не се чувствал предател, а се определил като „сплашван човек“.

Припомняме, че през март м. г. най-яростният критикар на ДПС по времето на ДОСТ пи кафе в офиса на ОблС на ДПС със зам.-председателя на Движението Хасан Азис и с председател на Областния съвет на партията Ресми Мурад (на снимката). Присъствалите на срещата я нарекоха „Кафе на разума и диалога“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0