Бисер ударил 10 пъти кмета с френски ключ, в джоба си носел и нож! Заканвал се да убие общинар…

24rodopi.bg/Темата+ 47-годишният онлайн търговец на лекарствени продукти е успял да нанесе 10 удара с френски ключ по гърба на кмета на Кирково. Той

24rodopi.bg/Темата+

47-годишният онлайн търговец на лекарствени продукти е успял да нанесе 10 удара с френски ключ по гърба на кмета на Кирково. Той заплашвал, че „тази нощ ще умре…“, като повтарял името на общинар. В джоба си Бисер Ч. носел и нож.

Това съобщиха отлично информирани източници за 24rodopi.com.

Както вече писахме, около 13.30 часа днес са извършени хулигански действия спрямо кмета на община Кирково Шинаси Сюлейман. Това е станало на площада в селото в присъствието на заместник-кмета и на секретаря на Общината, както и намиращи се наблизо граждани. На място е пристигнал полицейски екип. Служителите на МВР установили, че Бисер Ч., на 47 г., е нанесъл множество удари на пострадалия.

Според първоначалните данни хулиганските действия са извършени заради търговски обект, твърдят от прокуратурата.

„Понесох около 10 удара по гърба, като в това време говорейки се опитвах да го успокоя“, потвърди пред 24rodopi.com общинският кмет. След поредно замахване с универсалния ръчен инструмент, кметът хванал ръката на високия около 190 см родопчанин и прекъснал серията от удари, разкриха очевидци.

Според тях Бисер не успял да открие в сградата на Общинска администрация общинаря, когото търсел, и навън започнал да чупи коледната украсата. На площада вързалият за китката си френски ключ агресивен родопчанин видял кмета и го нападнал. Освен заплахата за живота на общинаря, Бисер няколко пъти повторил „Убихте моя приятел в затвора, дадохте му наркотици“, както и други несвързани изрази.

Днес стана ясно, че е друг път Бисер е проявявал аграсия в Долно Къпиново и Кирково.

След намесата на полицията се установило, че в него има и нож.

Задържаният за 24 часа нападател не е регистриран в психиатрията, но според местните жители преди години „в него се отключило психическо заболяване“.

Бисер Ч. е имал аптека преди години в Кирково. Регистрирал е 5 фирми, като основната дейност на последната е „Онлайн/дистанционна/ търговия на дребно с лекарства, медицински изделия и консумативи, хранителни добавки, козметика, дезинфектанти, отпускани за свободна продажба“.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0