Бил на сант от смъртта: Изписаха наръгания Галин! Версията: Нападна ме в тоалетната с ножа…

24rodopi.bg/Общество 22-годишният мъж, който бе наръган няколко пъти в нощен бар в Кърджали, е бил изписан от болницата преди дни, научи 24rodopi.bg.

24rodopi.bg/Общество

22-годишният мъж, който бе наръган няколко пъти в нощен бар в Кърджали, е бил изписан от болницата преди дни, научи 24rodopi.bg.

„Движи се трудно, с придружител. Лекарите едва са го спасили. Един от ударите с ножа е бил на сантиметър от сърцето“, разказаха пред наш екип близки на Галин У.

„Станало е спречкване в дискотеката с другото момче, влязъл е в тоалетната и е бил нападнат“, допълниха близки на 22-годишният. „Направо ме почна, в един момент усетих, че кръвта се стича през дрехите ми“, пък разказал потърпевшият на свои приятели относно нощта на инцидента.

Припомняме, че кървавият екшън се разигра в малките часове на 16 април в бар в центъра на Кърджали. Задържан за нанесените удари с нож е 17-годишен, по обвинение в опит за убийство. Окръжният съд в Кърджали му наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“. Само преди дни тя бе потвърдена и от апелативните магистрати в Пловдив.

Според версията на другата страна – ученикът е бил нападнат от 22-годишния в тоалетната на заведението.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0