Безплатно в „Синята зона“ само на официални празници!

Безплатно в „Синята зона“ само на официални празници!

24rodopi.bg/Общество „Паркирането в „Синята зона“ в Кърджали ще е напълно безплатно по време на всички официални празници, така както е навсякъде в с

24rodopi.bg/Общество

„Паркирането в „Синята зона“ в Кърджали ще е напълно безплатно по време на всички официални празници, така както е навсякъде в страната“.

Това обяви за 24rodopi.com ръководителят на общинското предприятие Шенай Мехмедали. Водачите са освободени от такси и няма да бъдат глобявани в 4-те дни по Великден, както и в дните 1 и 2 май, посочи Мехмедали.

„Кметът на Общината може да издаде заповед и за допълнителни празнични дни, като например за байрама, в които зоните да не работят. Но това зависи от решение на ръководството на Общинската администрация“, уточни Шенай Мехмедали, опровергавайки изтекла информация, че „Синята зона“ ще е безплатна единствено за гости на града по време на Великден и Рамазан Байрам.

Както вече писахме, по 1000 лева средно на ден са приходите от такси за платено паркиране в областния град. В неделя пък зоните са безплатни.

COMMENTS

WORDPRESS: 0