Без изненади в ГЕРБ: Караянчева е водач в Кърджали, Борисов помага на Рашидов в Пловдив

Без изненади в ГЕРБ: Караянчева е водач в Кърджали, Борисов помага на Рашидов в Пловдив

24rodopi.bg/ПолитикаГЕРБ ще гони резултат, който да му отреди първо място на парламентарните избори на 2 октомври, както и проценти в 9-ти Кърджалийск

24rodopi.bg/ПолитикаГЕРБ ще гони резултат, който да му отреди първо място на парламентарните избори на 2 октомври, както и проценти в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район за един мандат, без изненади в листите.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите на партията с кандидати за народни представители. Всички листи ще бъдат регистрирани в неделя – 28 август, в районните избирателни комисии в цялата страна.

Сред водачите на листите се наблюдават незначителни размествания в сравнение с последните парламентарни избори през ноември м. г. Отпадат водачите на Пловдив-област Дани Каназирева и на София-област кърджалийката Николина Ангелкова, която бе най-активната в ПГ на ГЕРБ в 47-ото Народно събрание.

Партийният лидер Бойко Борисов отново повежда списъка в два избирателни района – в Пловдив-град и МИР 25 в София-град. В пловдивската листа на избираемо място ще бъде записан Вежди Рашидов.

Потвърдена е новината, че Цвета Караянчева ще води листата на ГЕРБ в Кърджалийско. Както вече 24rodopi.com писа, другата ключова фигура е д-р Адам Персенски.

COMMENTS

WORDPRESS: 0