Без бой за олио тази събота в Кърджали! „Кауфланд“ отмени промоционалната продажба

Без бой за олио тази събота в Кърджали! „Кауфланд“ отмени промоционалната продажба

24rodopi.bg/Общество Без „Луда събота“ на 19 март! В Кърджали този път няма да има бой за олио, защото няма да се продава промоционална слънчогледо

24rodopi.bg/Общество

Без „Луда събота“ на 19 март! В Кърджали този път няма да има бой за олио, защото няма да се продава промоционална слънчогледово масло. Това е новината от „Кауфланд“ днес.

Продажбата на олио на промоционална цена в магазините на една от големите търговски вериги предизвика тази събота сериозни безредици. По този повод от веригата излязоха със специално съобщение:

„След анализ на събитията в обектите ни в цялата страна на 12 март във връзка с продажба на олио информираме за следното:

Продуктът традиционно присъства в промоционалните предложения на Kaufland. Конкретната продажба беше планирана и организирана дълго време преди пазарната ситуация да се усложни заради напрегната международна обстановка. Във времето сме доказали, че клиентите могат да разчитат на нас и затова промоцията не беше отменена. Бяха предвидени ограничения за покупка на максимален брой от промоционалния продукт и предприети допълнителни мерки за предотвратяване на струпвания.

След внимателно анализиране на ситуацията и с цел предотвратяване на напрежение се отменя планираната за събота, 19.03.2022 г., продажба на олио на цена 3.69 лева.

Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното осигуряване на стоки от първа необходимост“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0